28.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Ιουλίου 2024

Στα 215€ ΚΟΜΠΛΕ από Ευρώπη!!! To “ΚΑΛΥΤΕΡΟ”, 32″ Curved 2K με 165Hz Gaming Monitor που μπορείς να έχεις… KTC H32S17 και δες το LIVE στο Βίντεο μας!!!

ΑΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ… Εσύ είσαι ο ΧΑΜΕΝΟΣ… Η ΤΙΜΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Για ‘μένα ήρθε και μετά από πάνω από 1 χρόνο “ασταμάτητη” χρήση μπορώ να πω πως…
ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΓΟΡΑ… και δεν κάνω καθόλου πλάκα.
Αν πραγματικά ψάχνεις Gaming Monitor και τα θέλω σου είναι ίδια ή περίπου ίδια με αυτά που μου έθεσε ο Junior θα το πω απλά… την αγοράζεις όσο μπορείς να την βρεις σε αυτά τα χρήματα και για περισσότερες πληροφορίες… δες το βίντεο γιατί πραγματικά αξίζει πάνω από κάθε Ευρώ που θα δώσεις.

Όσοι ασχολούνται με διάφορα παιχνίδια, είτε τα παίζετε μέσω υπολογιστή είτε μέσω κάποια κονσόλας, είτε κάνετε μοντάζ, ή σχέδιο το καλό monitor με ζωντανά χρώματα και ελάχιστο χρόνο ανταπόκρισης, είναι ένα απαραίτητο προϊόν.
Οθόνες όμως θα βρείτε πολλές, αλλά επειδή και οι καιροί είναι δύσκολο, καλό είναι να έχουν και κάποια οικονομική τιμή. Σας βρήκα λοιπόν ένα monitor, που μπορείτε να τα πάρετε από την Ευρωπαϊκή αποθήκη του Geekbuying, σε πάρα πολύ καλή τιμή, μιας και το κατάστημα τα έχει σε προσφορά. Μιλάω για το KTC H32S17 32-inch 1500R Curved Gaming Monitor (έχω το 27άρι καιρό τώρα αλλά και πολλές 32άρες “τριγύρω” με τα  καλύτερα σχόλια)

Αποκτήστε το εδώ:

Το ΤΕΡΑΣ με 32 ίντσες
KTC H32S17 32 inch 1500R Curved Gaming Monitor 2560×1440 QHD 165Hz 16:9 ELED 99% sRGB HDR10 1ms MPRT Response Time Low-blue Compatible with FreeSync and G-SYNC USB HDMI2.0 2xDP1.2 Audio Out Flexible Adjustment with Sturdy Tripod VESA Mount Displayer τιμή;;; 215€ κομπλέ με τα μεταφορικά (με επιπλέον έκπτωση 5€ την ώρα της πληρωμής) από την Πολωνική αποθήκη του Geekbuing με βάζοντας εκπτωτικό κουπόνι 7TNUPI3L και χωρίς κανένα τελωνείο σε λίγες ημέρες στο σπίτι σας.
Link: https://bit.ly/3ZKWOez

ΠΡΟΣΟΧΗ Mini οδηγίες για σωστή παραγγελία.
(παραγγελία μόνο μέσω PC παρακαλώ)
α) Κάνεις αντιγραφή το κουπόνι.
β) Πατάς το link.
γ) Πατάς buy now
δ) Βάζεις κουπόνι και πατάς apply
ε) Πατάς place order και πληρώνεις

Μια “ΕΞΥΠΝΗ” συμβουλή… για όσους μένουν σε απομακρυσμένες “ταχυδρομικά” περιοχές όπως π.χ η Ρόδος, ή η Κρήτη… και βλέπετε φουσκωμένα μεταφορικά, μπορείτε να κάνετε το εξής. Όλοι έχουμε συγγενείς ή φίλους σε μεγάλα αστικά κέντρα (Αθήνα, Θεσ/νικη, Πάτρα και στην υπόλοιπη ηπειρωτική Ελλάδα)… άρα βάλτε την εκεί διεύθυνση για να πάει χωρίς την χρέωση των μεταφορικών, και μετά, ο “δικός σας” άνθρωπος μπορεί με πολύ λιγότερα μεταφορικά να σας το στείλει με Κούριερ στο σπίτι σας…

ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ TELEGRAM…
Όλα τα καθημερινά κουπόνια με τις καλύτερες προσφορές θα τα βρεις στο κανάλι μου στο Telegram εδώ:
Link Telegram: Web: http://bit.ly/2ZeGpTn
και Mobile App (android – IOS): http://bit.ly/2z7kHSQ

και δες την Live στο αναλυτικό μας Review

 

 

 

Tο KTC H27S17 27-inch 1500R Curved Gaming Monitor. Η οθόνη αυτή διαθέτει κυρτό πάνελ γρήγορης VA 1500R, που επιτρέπει στα μάτια σας να καταλαμβάνουν τα πάντα εύκολα, όταν την ίδια στιγμή σας βυθίζει στο τοπίο του παιχνιδιού, μειώνοντας αποτελεσματικά την κούραση των ματιών για μια πιο άνετη εμπειρία θέασης. Η οθόνη έχει ανάλυση Full HD 2560 x 1440, δηλαδή υψηλής ποιότητας και καθαρής εικόνας.
Το 8 bit panel έχει το 120% της γκάμας sRGB και μπορεί να εμφανίσει 16,7 εκατομμύρια χρώματα. Έρχεται με υψηλή ανάλυση και ευρεία γκάμα χρωμάτων, προσφέροντας πιο ζωντανές εικόνες και καθηλωτικές εμπειρίες. Επίσης θα δείτε ότι υποστηρίζει ρυθμό ανανέωσης 165 Hz και χρόνο απόκρισης MPRT 1 ms.
Με τον τρόπο αυτό η οθόνη H27S17 μειώνει το θάμπωμα της κίνησης και κάνει τη δράση να φαίνεται πιο ομαλή. Συμβατό με το FreeSync και το G-Sync, αποφεύγει το σκίσιμο της οθόνης και το τραύλισμα για μια φανταστική εμπειρία παιχνιδιού.
Το KTC H27S17 δεν τρεμοπαίζει και έχει σχεδιαστεί με λειτουργία χαμηλού μπλε που μειώνει τα επιβλαβή μπλε φώτα βραχέων κυμάτων. Η οθόνη παιχνιδιών H27S17 συμμορφώνεται με το πρότυπο VESA, η οποία μπορεί να τοποθετηθεί σταθερά στον τοίχο. Έχοντας ένα στιβαρό τρίποδο, μπορεί επίσης να σταθεί σταθερά στο γραφείο. Το KTC H27S17 προσφέρει μερικές προκαθορισμένες λειτουργίες, όπως FPS, RTS και RAC για την προτίμησή σας.
Επιπλέον, παρέχονται βασικές βελτιωμένες λειτουργίες παιχνιδιού, όπως Timer και Sniper Sight, που βοηθούν στη βελτίωση της απόδοσης των παικτών.

Εσείς πάντως μην ξεχάσετε να γραφτείτε στις ειδοποιήσεις μας , ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι για τις πιο HOT προσφορές της ημέρας  και ακόμη περισσότερες  στο κανάλι μου στο Telegram και κάντε Like & Share την σελίδα μας στο Facebook.

Θα χαρώ να βοηθήσω και να απαντήσω απορίες σας. Θα με βρείτε στο Messenger ως Unpackman Review. Αφήστε μου ένα σχόλιο στο βίντεο ή στείλετε μου ένα email στο unpackmanreview@gmail.com. Κάντε SUBSCRIBE και πατήστε την ειδοποίηση () στο κανάλι μου.

Unpackman

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Leave a reply

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Μετάβαση στο περιεχόμενο